PDF info - LUMAPRINT

Gå til indhold
PDF INFORMATION
I menuen til venstre, kan du  klikke den guide på det ønsket program.
Før du begynder, anbefales det at du  henter Acrobat Reader hos www.adobe.dk

INFO OM PDF
(Portable Document Format), der  er opfundet af Adobe Systems og videreudviklet over de seneste 17 år, er den  globale standard når det gælder at fange og se righoldige informationer fra de  fleste programmer, på alle computersystemer og dele dem med hvem som helst, hvor  som helst. Med lanceringen af Adobe® Acrobat® software er PDF mere sikker og  dynamisk end nogensinde. Det er derfor private, virksomheder og offentlige  myndigheder verden over bruger PDF-filer til at kommunikere deres ideer og  visioner.

En åben standard - PDF er ☺en formel åben standard, kendt som ISO 32000. ISO  32000, der vedligeholdes af International Organization for Standardization, vil  også fremover videreudvikles med henblik på beskyttelse af integritet og lang  levetid af PDF, som dermed tilbyder en åben standard for de mere end én milliard  PDF-filer, der findes i dag.

Multiplatform - PDF-filer kan ses og udskrives på stort set alle platforme,  herunder Windows®, Mac OS og mobile platforme som f.eks. Android™.

Omfattende - mere end 2.000 leverandører verden over tilbyder PDF-baserede  løsninger, herunder oprettelse, plug-in, konsulenttjenester, uddannelse og  support-værktøjer.

Troværdig og pålidelig - mere end 150 millioner offentligt tilgængelige  PDF-dokumenter på internettet i dag, samt utallige PDF-filer inden inden for  offentlige myndigheder og virksomheder verden over, er et bevis på det enorme  antal organisationer, der stoler på PDF til indhentning af informationer.

Righoldig inden for filintegritet - PDF-filer ligner originale dokumenter og  bevarer kildefilernes informationer - tekst, tegninger, multimedier, video, 3D,  kort, farvegrafik, billeder og endda forretningslogik - uanset, hvilket program  de blev oprettet i, også når de er samlet fra flere forskellige formater til en  eneste PDF Portfolio.
LUMAPRINT - LUMA@LUMAPRINT.DK - CVR 16669539
Tilbage til indhold